Cebula, szpinak i jagła - to musi być zdrowe! Szpinak eksploduje witaminami i mikroelementami, jagła jest pożywna i nie ma glutenu, który jest utrapieniem dzisiejszego świata, a cebula nie dość, że smaczna, to pełna witamin i właściwości mikrobobójczych.
Skład:
Dodać uprzednio ugotowany, odcedzony i przelany zimną wodą makaron. Wymieszać i zagrzać. Gotowe! Szybko, smacznie i zgodnie z dietą.
Skład:
- 450g szpinaku mrożonego,
- 200g makaronu jaglanego,
- 2 duże cebule,
- 3 łyżki sosu sojowego,
- olej rzepakowy do smażenia,
- sól, pieprz do smaku. Danie odpowiednie w diecie niskosalicylanowej, bezglutenowej i wegetariańskiej.
Dodać uprzednio ugotowany, odcedzony i przelany zimną wodą makaron. Wymieszać i zagrzać. Gotowe! Szybko, smacznie i zgodnie z dietą.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz